Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че Щатите създават свои космически сили.

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че Щатите създават свои космически сили.
Коментари Харесай

Тръмп създаде комсически войски и излезе във ваканция

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че Щатите основават свои космически сили. Това стана по време на церемонията по сключване на бюджета за защита за 2020 година

Тръмп към този момент е подписал закон за преименуването на Космическото командване на американските Военновъздушни сили в Космическите сили на Съединени американски щати, които ще бъдат управлявани от военачалник Джон Реймънд.

Самият бюджета за защита на Съединени американски щати за идната година е в размер на 738 милиарда $, което е с 3,1% повече от финансовата 2019 година

Тръмп също по този начин подписа глобите на Съединени американски щати против фирмите, участващи в построяването на газопровода " Северен поток-2 " за доставки на съветска газ за Германия, добавя БГНЕС. Санкциите бяха въведени от Конгреса, който счита, че газопроводът ще ускори въздействието на Русия върху европейските съдружници на Съединени американски щати. Съоръжението е на стойност $11 милиарда.

След това от президентската работа оповестиха, че Тръмп ще напусне Вашингтон за две седмици, с цел да прекара празниците в първокласното си имение Мар-а-Лаго във Флорида.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР